10.9.2009

Siteeraus: Suuryhtiöt tukevat EU:n pyrkimyksiä

Irlantilaisten kyllä-ääniä Euroopan unionin liittovaltiokehityksen puolesta hankitaan mm. ulkomaisella rahalla.


Dublin, 24.8. (Irlannin kommunistinen puolue) -- Irlannin kommunistinen puolue antoi maanantaina julkilausuman tulossa olevan Irlannin Lissabonin sopimuksen hyväksymistä koskevan kansanäänestyksen järjestelyistä otsikolla "naamari putoaa".

Julkilausuman tekstissä todetaan, että erityisesti Intel Corporation ja Irlannin Amerikan kauppakamari - jotka perinteisesti ovat tehneet parhaansa estääkseen työläisiä liittymästä ammattiliittoihin ja samalla estäneet heitä osallistumasta vastaaviin demokraattisiin valintoihin ja toimintoihin - ovat nyt lupautuneet tukemaan äänestysaktiivisuutta 200 000 punnalla.

Samaan aikaan kun Euroopan unionin jo nyt olemassa olevat työläisten oikeuksia kaventavat säädökset ja Euroopan unionin laillisuustuomistuimen tekemät työläisten perustavanlaatuisiin oikeuksiin yhä syvemmälle kajoavat ennakkopäätökset (Laval, Rüffert ja Luxembourg) asettevat lisää rajoituksia palkkatyöntekijäin oikeuksille, ihmisiä houkutellaan äänestämään Euroopan unionin diktatorisen liittovaltiokehityksen puolesta rahaa ja keinoja säästämättä.

Yhdysvaltalaisyritykset ovat mukana ajamassa Euroopan unionia kohti diktatorista liittovaltiota, koska globaalikapitalismin edut ovat yhtenevät tässä asiassa Atlantin kummallakin puolella.

Yhdysvaltalainen pääoma on mukana hankkimassa kyllä-ääniä niin Irlannisssa kuin koko Euroopan unioninkin mitassa Lissabonin sopimuksen hyäksymiseksi ja EU:n liittovaltiokehityksen varmistamiseksi.


Irlannin kommunistinen puolue / KOMINFORM

---------------------------------------------------------------------------------

Suomessahan Lissabonin sopimus kaikkine suomalaisten oikeudeuksien poistokohtineen on allekirjoitettu rahan huoran, maanpetturin ja pääministerin, Matti Vanhasen toimesta. Haistappa Matti paska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti