3.9.2009

EU:n hienous

EU on paska läppä ja Euroopan verkostoituneen eliitin hieno sopimusnivaska siitä, kuinka ihmisiä voidaan hallita isommalla alueella (vähemmistön) yhteiseksi eduksi.
EU on ottanut Suomen lainsäädännön haltuunsa.
EU on ottanut Suomen valuuttamarkkinat haltuunsa.
EU ja sen lobbarit ovat kahmaiseet Suomen demokraattisesta päätöksenteosta leijonanosan. Nyt saadaan 4v välein päättää vielä vähemmän asioita, kuin aikaisemmin.
EU:n tuomioistuin jyrää Suomen omat oikeuslaitokset.
EU:n tehtävä on luoda imperiumi työtä tekeviä direktiivein ja säädöksin ohjailtuja kuluttajia omistavan luokan eduksi. Jenkkilän jatke.

Edut jaetaan EU-maiden eliitin kesken, ongelmat ja maksut sosialisoidaan yhä suuremmalle ihmisjoukolle - saadaan siis tehokkaampia ja suurempia operaatioita eliitin eduksi toteutettua - ja siinä se EU:n idea taisi ollakin.
Ihmisiä harvoin koitetaan hallita hallittavien eduksi.

Paikallinen päätösvalta kunniaan! Ihmisillä on aito motivaatio pitää kotiympäristönsä puhtaana, taloudellisesti toimivana ja oikeudenmukaisena - etenkin jos heille annetaan oikeat koulutukselliset eväät toiminnan pyörittämiseen. Nyt politiikkana on kuitenkin siirtää kaikki vastuu yhä kauemmas ja kauemmas, kansan ulottumattomiin ihmisille, jotka eivät ole ikinä käyneet paikoissa joiden asioista päättävät!
Uskon suomalaisten hoitavan oman maansa asiat rakentavammin ja tehokkaammin, kuin mitä EU:n rahaeliitti on tehnyt ja tulee tekemään, jos Suomi ei eroa EU:sta.
Suomi irti Unionista NYT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti