26.11.2010

Talousdemokraattisen Puolueen perustaminen

Suomen politiikka on alkanut kehittyä mielenkiintoiseen suuntaan usean muutosjanoisen pienpuolueen nostaessa päätään ruohonjuuritasolta eduskuntavaalitasolle. Pienten puolueiden ajamat selkeät muutostavoitteet saattavat tuoda vilkasta keskustelua ja tuoreita aloitteita nykyiseen sopeutumisjähmeyteen.

Velkapohjaisen rahajärjestelmän rakenteellisia vikoja korjaamaan pyrkivä Talousdemokraattinen Puolue pureutuu nykyisten rahoituskriisien ytimeen ja kampanjoi finanssisektorin sekä pankkien suunnatonta loisimista vastaan. Puolueen keulahahmon Lars Östermanin blogi: http://talousdemokratia.blogspot.com/

Piraattipuolueen taistellessa viihde-, ohjelmisto- ja tietoverkkokorporaatioiden monopoleja vastaan, Talousdemokraattien remontoidessa talousjärjestelmän mekanismeja ja uuden Vihreän Puolueen valvoessa kestävän kehityksen ehtojen toteutumista teollisuudessa, uskoisin vahvasti Suomen selviytyvän voittajana edessä häämöttävästä suosta!

Mielestäni Talousdemokraatit ovat tärkeä osa sitä uudistusta, jota Suomi tarvitsee siirtymävaiheessa kohti resurssipohjaista talousajattelua. Jos poliittinen toimiminen kiinnostaa sinua, suosittelen tutustumaan myös kyseisen pienpuolueen materiaaleihin. Talousdemokraatit eivät ole vielä virallinen puolue, vaan se kerää kannattajakortteja puolueen virallistamiseksi. Mikäli haluat auttaa kyseistä ryhmittymää pääsemään Suomen poliittiselle kentälle pelaajaksi, auta täyttämällä kannattajakortti ja lähettämällä se seuraavaan osoitteeseen:
Suomen Talousdemokratia ry / Österman, Emäsalontie 285, 06950 EMÄSALO

Kannattajakortin tulostettava versio tässä:

http://www.teapartisan.org/kannattajakortti.pdf

Kopioi tiedosto koneellesi ja paina "tulosta"-näppäintä avattuasi tiedoston.

Samalla postimaksulla lähettää helposti useammankin kannattajakortin, joten kysy myös lähipiiriltäsi, ovatko he valmiita allekirjoittamaan kannattajakortin. Kannattajakortin allekirjoittaminen ei sitouta osallistumaan puolueeseen tai sen toimintaan. Se on vain henkilökohtainen suostumus sille, että kyseisen kaltainen puolue sallitaan Suomen politiikkaan mukaan.

Nyt jos koskaan voi pitkästä aikaa todella vaikuttaa Suomessa tehtäviin päätöksiin!

http://talousdemokratia.fi/
http://www.piraattipuolue.fi/
http://www.vihreapuolue.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti