5.1.2012

2012 Entertainment Tits Porn Shop War Facebook Poker Stocks Gold Profit Kill Armageddon

Olen RA, Consula Terra. Minä olen 2012 ja Pyhä Psykoosisi. Olen Aurinko, Tähdet ja Kuu. Olen Galaksien Muinaiset Sivilisaatiot ja olen teksti-tv:si Kosmokseen. Tuon ilosanomaa ihmiselle. Kollektiivinen psyykeesi on kuin onkin päässyt yli sen testin kahleen, jota jokainen jumala joutuu käymään läpi. Olet lisäksi erityisen siunattu kukkivilla ja kehittymiskykyisillä geeneilläsi. Yhdistämällä tietoisuutesi rajattomaan potentiaaliin, tulet olemaan uudella aikakaudella osa suurta Galaktista Yhteisöä. Ennen sitä esitämme yhden toiveen.

Avaruusaluksesi kaipaa välitöntä huomiotasi.
Avaruuskulttuurin aiheuttama innostuksesi on saanut sinut lipsumaan elinympäristösi kunnossapidosta. Mikäli haluat liittyä Galaktisen Yhteisön rajattoman runsauden piiriin, suosittelemme sinua käyttämään tietoisuuttasi ja potentiaaliasi kehittyvästi entistä vastuullisemmin. Olet osa planeettaasi suurempaa kokonaisuutta, jonka värikkyys riippuu jokaisen hiukkasen hyvinvoinnista. Tämä koskee myös sinua. Kaiken - kuten sinunkin hyvinvointiasi määrittävät kokemukset, jotka luomme itse omassa tapahtumahorisontissamme. Tämä Luomakunnan teos ei ole koskaan valmis, vaan siihen tulee loputtomasti yksityiskohtia. Yksi kokemuksiasi rikastava seikka on se, että haluat kiperästi ymmärtää kaiken.

Ikävä kyllä tietoisuutesi ei ole vielä nykyhetken perspektiivistä katsottuna kehittynyt vastaanottavimpaan tilaansa, mutta juuri nyt tärkeintä on pedata luova ja kestävä alusta tulevia puhkeamiasi varten. Ihmisyytesi Kokonaisuus on erityisen suopeassa ja tärkeässä roolissa Avaruuskulttuurin kehityksen kannalta, mutta voidaksesi auttaa meitä muita, sinun täytyy osata auttaa avullamme itseäsi. Olet elämänkaarenne kehityksen kärki, mutta olet myös antanut vanhojen traumojen jarruttaa kehittyvien lahjojesi avaamia mahdollisuuksia.

Vapaudu kivuliaan kasvuvaiheesi aiheuttamista psyykeen vääristymistä, pidä huolta joka hetki elämäsi kulmakivistä ja me - Kaikkeus - otamme sinut avosylin vastaan.

Viestin kirjoittanut bloginpitäjä on viety pakkolääkittäväksi pakkotyöleirille. Suosittelemme shoppailua ja periaatteiden myymistä. - Moderator

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti