13.1.2010

Nillitystä Euroopan Unionista

Uuden Maailmajärjestyksen nousuporras - EU

Säälitti suuresti viime "itsenäisyyspäivänä", kun suuret joukot luulivat juhlivansa itsenäistä Suomea. Itse mustiin pukeutuneena koitin hieman herättää keskustelua "itsenäisyyden" tilasta, mutta juhlatunnelmaiset ihmiset eivät oikein suostuneet miettimään asioita realistisesti keskellä karkeloita.

Paikallisella tasolla päätökset voidaan tehdä niin, että ne ovat mahdollisimman rakentavia ja kestäviä. Paikalliset tekevät päätökset, nämä päätösten seuraukset vaikuttavat asioista päättäviin ja siksi pohdinta tehdään huolella. Entäs kun olemme menossa kohti pienen eliitin maailmanhallitusta, jossa demokratia on hyvä vitsi ja tasa-arvo niin kaukana totuudesta, kuin mahdollista saavuttaa? EU on vain väliaskel kohti vielä suurempaa "demokratiaa", jonka todellisia johtajia ei tosin valita vaaleissa, niin kuin ei nyt USA:ssa tai EU:ssakaan.

Kun nämä vallanhimoiset palatseissa kasvaneet ja todellisuudentajunsa menettäneet psykopaatit siirtelevät pelinappuloitaan - anteeksi siis ihmisiä ja resursseja - omien voittojensa maksimoiminen ainoana motiivina, seuraukset eivät yksinkertaisesti ole kenenkään kannalta (paitsi sen 0,1% vallassa olevan joukon) millään lailla rakentavia. Olisi mukavaa jos ennen itsenäisyytensä puolesta niin kovasti taistelleen ja juhlineen Suomen kansa havahtuisi siihen tosiasiaan, ettei meillä ole enää minkään laista itsenäisyyttä ollut moneen vuoteen!

Lainsäädäntö, korkein oikeus ja toimivalta ovat kaikki siirtyneet kansainväliselle eliittiorganisaatiolle (EU), jonka päätösvallasta saamme päättää hyyyvin marginaalisen osan. 13/736 parlamentin edustajista (jotka siis käytännössä hyväksyvät tai hyväksyvät lobbauksen ja painostuksen jälkeen komission tekemät päätökset) valitaan Suomesta. Vaikka miljoonat suomalaiset löytäisivät keskuudestaan 13 täysin asioista samaa mieltä olevaa henkilöä ja ihmeen kautta kaikki heidät äänestettäisiin mepeiksi (hypoteettinen tilanne), emme silti saisi kuin 1,7% päätösvallasta parlamentissa, joka päättää mitä saamme ja mitä meidän tulee tehdä. Jos joku kutsuu tätä itsenäisyydeksi, niin juokoon kusta kiitos.

Jos haluamme välttyä kaiken päätösvaltamme menetykseltä, meidän tulee ihan oikeasti irrota EU:sta ja perustaa oma valuutta. Ei - tämä ei ole nationalistista kiihkoa kohti merkantilismia ja eristäytymistä. Mielestäni meidän ei tule antaa maamme tulla takapuoliraiskatuksi vallanjanoisten byrokraattien impulsiivisen ahneuden takia.
Ilman EU:ta voimme päättää omista asioistamme. Saamme säätää lakimme. Saamme päättää ulkopolitiikastamme. Saamme pitää korkeimmat oikeusasteet itsellämme sisäisissä asioissa. Saamme äänestää vielä vaaleissa, joilla saattaa olla vielä edes näennäinen vaikutus meitä koskevaan politiikkaan.

Entäs valuutta? Otamme jatkuvasti velkaa keskuspankeilta, jotka pyörittävät velkavankeuteen perustuvaa pankkikusetusta. Meillä ei ole omaa valuuttaa ja valuuttaa ei ole ylipäätään, ellei sitä lainata. Lainoilla on aina korko. Kuinka mielekästä onkaan lainata kaikki käytössämme oleva valuutta valmiiksi maailman rikkaimmille rahaa nyhtäviltä keskuspankeilta? Eikö valtionvelkaa voisi maksaa pois? Raimo Sailasta lainatakseni: "Ei velkaa tarvitse koskaan maksaa pois, kunhan korkotaseet ja lainan stabiilina pitäminen ovat kunnossa". Eli käytännössä maksamme jokaisesta sentistä taskuissamme korkoa ja lyhennyksiä valtiona, koska käytämme ulkopuolisen instituution luomaa rahaa. Jos meillä olisi oma valtion pankki, voisimme vaikka jatkaa tätä samaa järjettömyyttä, mutta korkoihin uppoavat sadat miljoonat voitaisiin valtion pankin kautta käyttää yhteiskunnan toimintaa edistäviin toimenpiteisiin. Nyt tilanne on varsin toinen, kun korkorahat valuvat ulkomaisten miljardöörien tileille.

Itsenäisyydestä luopuminen, kusetetuksi tuleminen ja kansainvälisten vedättäjien kupattavana huorana toimiminen ovat vapaaehtoisia valintoja. Olisiko aika herätä, ennen kuin siirrämme korviimme asti ulottuvat velat jälkipolvien niskoille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti