14.10.2012

Poliittinen Kuulutus

Hyvät kansalaiset!

Ette ole uskomattomia Luojan luomia, äärettömän potentiaalin omaavia uniikkeja ihmeitä.
Olette työntekijöitä. Olette veronmaksajia. Olette kuluttajia. Olette valheellisen demokratian leimasin ja sinetti.

Älkää kyseenalaistako johtajianne. Älkää kyseenalaistako järjestelmää. Eläkää pelossa ja velassa. Ette voi tehdä mitään. Seitsemän miljardia ihmistä ei voi tehdä mitään muuta, kuin katsoa televisiota ja totella mielivaltaisia lakeja sekä pienen marginaalin keksimiä sopimuksia. Lukekaa korporatiivisia uutisia. Maailmaa ryöstävä ja kulutustottumuksillaan tuhoava rikkain 2% maailman väestöstä on kiinnostunut juuri sinun lastesi tulevaisuudesta. Lue lehdestä ja katso televisiosta, kuinka he haluavat auttaa sinua. Sulje internet heti ja mene oikean tiedon pariin mainoskanavalle.

Unohtakaa unelmanne. Talouden kasvu on tärkeämpää. Lopettakaa haaveilemasta elämästä, joka olisi mielekästä. Nyt teidän on aika uhrata itsenne talouden puolesta. Babylonialainen rahajärjestelmä vaatii sitä. Lähettäkää lapsenne sotimaan köyhiin valtioihin, jotta voitte huviajella autoillanne ja saada kauppoihin kaikkea tarpeellista kulutettavaa vielä hetken. Ottakaa lisää velkaa. Lapsenne käyvät takuista.

Lopettakaa rakkaudesta puhuminen. Se on vain illuusio, joka johtuu shoppailun puutteesta. Tehkää töitä, ottakaa velkaa ja kuluttakaa lisää, niin löydätte täyttymyksen. Kukaan ei välitä teistä, jos ette shoppaile ja näytä tv-mainokselta.

Älkää tukeko paikallisia kouluja, sairaaloita, avustusjärjestöjä tai kulttuuria. Heihin tai teihin ei voi luottaa. Luottakaa poliitikkoihin ja pankkiireihin. Antakaa rahanne heille ja he pitävät huolta paikallisten palveluiden toimimisesta. Älkää ajatelko itse. Toisten auttaminen on liian monimutkaista tavallisen ihmisen ymmärtää. Sinun tahtosi arvioimiseen tarvitaan ammattilaisia päättämään puolestasi.

Jumalaa ei ole, paitsi silloin, kun jonkun toisen jumala uhkaa resurssiemme saatavuutta heidän kotimaassaan. Luottakaa johtajiinne, sillä Jumala ei pidä teistä huolta, paitsi silloin, kun tarvitsemme siunausta sodan ja demokratian viemisessä maailmalle. Rukoilkaa ja pelätkää, sillä Jumala vihaa teitä, mutta armahtaa jos teette niin kuin käskemme.

Pelätkää lisää, sillä terroristit, huumeet, ilmastonmuutos ja vihaiset avaruusoliot ovat jo ovellanne. Luovuttakaa vapautenne ja ihmisoikeutenne armeijalle sekä poliisille. Sotilasteollinen kompleksi kouluttaa ja aseistaa heitä ympäri maailmaa eri puolille tehdäkseen maailmasta turvallisemman paikan. Maksakaa enemmän veroja, jotta voimme taistella yhteistä vihollista vastaan.

Sota on rauhaa. Orjuus on vapautta. Valheet ovat totta. Pelko on rakkautta. Raha on arvokasta. Alistuminen on kehittymistä.Oma tahto on vankeutta.

Hyvät kansalaiset!
Totelkaa kenen tahansa mitä tahansa käskyjä ja olette vapaita. Antautukaa kulutustuotteeksi ja olette turvassa.

Suom: Y. Nona

1 kommentti:

  1. Muuten hyvä, mut missään ei lue kenen blogi tää on. Nimi, naama ja numero isolla, niin muistetaan äänestää.. ;)

    VastaaPoista