9.6.2009

911

Mitä tapahtui?

Pahikset hyökkää Paratiisiin. Mitä siitä seuraa?
Satoja tuhansia ihmisiä siis lähdetään täysin humanitaarisen avun nimissä tappamaan tuhansien kilometrien päähän, onhan se täysin selkeä juttu. Ehkä intressit olivatkin jossain muualla.. voin valottaa vähän niitä täysin selkeitä yhteyksiä suuryritysten ja poliittisten päättäjien välillä, jotka motivoivat poliittisia päättäjiä tekemään suuryritysten (ei ihmisten) kannalta tuottoisia päätöksiä. Mm. se, että USA:n veronmaksajien rahoilla ostetaan (yksityisiltä) asefirmoilta sadoilla miljardeilla aseita rahoittaa suoraan asefirmojen osakkaiden tilejä. Ja kuinka yllättävää, mm. näiden yritysten osakkeenomistajia ja yritysten hallitusten puheenjohtajia löytyi Bushin hallinnosta. Halliburton on suuri rakennusfirma jenkeissä. Dick Cheney, joka määrätietoisesti ja järjestelmällisesti valehteli USA:n varapresidenttinä mm. Irakin joukkotuhoaseista ja lobbasi sotaa valheilla ja propagandalla on vaihtelevasti - yllätys yllätys - Halliburtonin osakas ja hallituksen jäsen. No kun jenkit olivat jyräyttäneet veronmaksajien miljardeilla koko Irakin infrastruktuurin käyttökelvottomaksi, antoi maailmanpankki omistajineen törkyiset jälleenrakennuslainat Irakin kansalle. Kuinka ystävällistä. Halliburton ja muut jenkkiläiset (yksityiset, Bushin hallituksen kanssa diilit tehneet) rakennus-, energia- ja vartiointifirmat ottivat kaiken lainarahan itselleen ja rakensivat Irakiin infrastruktuuria. Mitä tästä kaikesta seurasi? Yhdysvaltain kansa jäi kantamaan harteillaan satojen miljardien lisävelkaa sodasta yksityisille pankkiireille, jotka rahoittivat yksityisten ase- ja rakennusfirmojen voitot. Irakin kohtalo? Täysin sama. Kymmenien, ellei satojen miljardien jälleenrakennuslasku (joka meni sodan suunnittelijoiden taskuun) jää Irakin kansalle maksettavaksi ja näin se on velkavankeudella saatu yhdeksi uudeksi maailmanpankin (USA:n) siirtomaavallaksi, joka on sopimuksien kautta täysin yhdysvaltalaisten korporaatioiden omistuksessa.

Koko sota on hyödyttänyt hyvin pientä eliittiä. Muu maailmanpankin ja Irakin sodasta hyötyneiden suuryritysten kansainvälinen toiminta on muutenkin hyvin kyseenalaista ja epäeettistä, joten en ymmärrä mikä tässä yhtälössä on niin vaikeaa niellä.

Yhdysvaltain armeijan tuhokapasiteetilla 911 olisi helposti voitu estää.
Yhdysvaltain tiedustelun tehokkuudella 911 olisi voitu helposti estää.
WTC7 (kuten tornitkin) räjäytettiin. Nanotermiitin jäämiä on löydetty tuhoalueen näytteistä ja lisäksi "puolueeton" ja virallinen 911-raportti ei edes yritä tieteellisesti tai puolueettomasti valottaa eri teorioita tornien kaatumisesta, vaan jättää hyvin olennaisia ja tärkeitä faktoja huomiotta, eikä edes yritä selittää WTC7:n sortumista.
Mielestäni moinen raportti ei ole validi, vaan luotu tukemaan 911 ympärille suunniteltua strategiaa. Monet oikeasti puolueettomat tahot ovat yrittäneet selvittää todellisia romahduksen todellisia tapahtumia ja useat tutkimustulokset ovat vahvasti ristiriidassa virallisen selostuksen kanssa.

Olennaista ei edelleenkään mielestäni ole se, kuka nimenomainen taho toteutti iskut. Iskut olisi voitu estää, jos näin olisi haluttu, mutta kuten jälkimyrskystä voimme nähdä, iskut olivat kuin "taivaan lahja" (sattumaa tai ei) Bushin hallituksen sotaisalle terroristipropagandapolitiikalle. Ja tämä politiikka oli jo valmisteltu ennen iskua.
Sota on aina tuhoisaa, ihmiskuntaa takaisin kivikaudelle ajavaa, turhaa, pienen eliitin rikastumista ajavaa suuren massan törkeää hyväksikäyttöä ja harhaanjohtoa. Olkoonkin, että muutama aavikon huonosti koulutettu pilotti olisi saanut iskut aikaiseksi, se mitä niiden jälkeen on tapahtunut; suoranainen valehtelu ja propaganda (mm. Irakin ja Iranin joukkotuhoaseista), ihmisoikeuksien kaventaminen ympäri maailmaa (patriot act), kuolonuhrien ja kärsimyksen lisääntyminen maailmassa (uudet järjestetyt sodat) ja kansojen köyhtyminen korporaatioiden rikastuessa ovat kaikki Yhdysvaltain uusliberaalien poliitikkojen ja suuryritysjohtajien lobbaamia tavoitteita, eikä heitä todellakaan voi pitää syyttöminä maailman nykyiseen kaoottiseen ja epätasa-arvoiseen tilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti